close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
Cinemax in Cinemax 2: Najboljši izbor vseh žanrov – filmski strokovnjaki izbirajo za filmofile

Cinemax in Cinemax 2, oboževalcem in vsem zaljubljenim v svet filma, ponujata najboljši izbor vseh žanrov - od filmskih uspešnic in znanih igralcev do nagrajenih in s strani kritikov pohvaljenih filmov iz celega sveta.

Vsak Cinemax kanal ponuja svojo lastno prepoznavno linijo programa, ki se predvaja 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez reklamnih prekinitev.

Cinemax, mainstream kanal, ponuja ameriške in svetovne filme, Cinemax originalne serije in nove ameriške serije, kot tudi dinamične drame in komedije, s poudarkom na akcijskih, avanturističnih, krimi, horor, fantastičnih in znanstveno-fantastičnih vsebinah.

Vsak dan v tednu je posvečen določenim vsebinam. Nedelje so namenjene glavnim filmskim premieram. Sobota prinaša Cinemax originalno produkcijo in nove serije. Petek je posvečen izboru kultnih stvaritev in grozljivkam, sreda pa je osredotočena na drame in trilerje.

Cinemax 2, umetniški kanal, ponuja velik izbor odličnih filmov evropskih in mednarodnih neodvisnih studiev. Med njimi so prejemniki nagrad, festivalski favoriti, filmi pohvaljeni s strani kritikov in kultne serije iz celega sveta. Pronicljive in inspirativne drame ter romantični filmi z izoblikovanimi podrobnostmi, ki se osredotočajo na življenjske zgodbe, like in odnose.

Vsak dan v tednu je posvečen določenim vsebinam. Sobota prinaša glavno tedensko premiero. Nedelja je posvečena internacionalnim filmom in svetovni kinematografiji. Ob ponedeljkih so na sporedu kultni filmi in sodobne klasike. Četrtek je posvečen nagrajenim serijam.

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več